Краса Вторник, 30.04.2024, 13:41
Главная | Регистрация | Вход Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта
Форма входа
Главная » 2009 » Март » 8 » Веснянки - надзвичайна краса!
01:06
Веснянки - надзвичайна краса!
Веснянки - незвичайна краса - достатньо суб'єктивне поняття. Але модні тенденції такі, що природна краса цінується найвище. Не всі власниці веснянок задоволені цими проявами щедрості сонця на своєму обличчі, тоді як більшість людей, не наділених такою незвичайною красою, заздрять веснянкуватим красуням. Досліди показали, що 75% чоловіків вважають дівчат з веснянками просто чарівними!

Веснушки з'являються при природній реакції на сонці. Для цього потрібний спеціальний ген в організмі, який відповідає за вироблення пігменту. Тому якщо у вас в дорослому віці веснянок не з'явилося, то, скільки б ви не чекали подарунка від сонця, не сподівайтеся, не дочекаєтеся, адже гени передаються по спадку. На щастя, все більше почало з'являтися засобів для штучного відтворення веснянок - це різні олівці для промальовування веснянок. Якщо хочеться отримати триваліший результат, то можна звернутися в тату-салон, такі веснянки триматимуться до п'яти років, і чим довше ви будете на сонці, тим швидше вони зблякнуть.

Правда мода на веснянки ще не закріпилася в свідомості багатьох дівчат, і популярність процедур по видаленню їх поки не падає. Перш ніж спробувати радикально змінити свою зовнішність, необхідно подумати про наслідки. У косметологічних центрах для видалення веснянок пропонують лазерну шліфовку або хімічний пілінг (серединний або глибокий). Ці методи частіше застосовуються для вже зрілої шкіри, для позбавлення дрібних зморшок і загального омолоджування шкіри, але веснянки, як правило, особливо яскраві до 30 років, коли шкіра не вимагає таких агресивних дій. Тому чи варто піддавати ризику свою і так красиву і молоду шкіру, тим більше що результат не буде довгим, веснянки знов можуть повернутися наступної весни.

Альтернативним варіантом можуть стати народні засоби. Звичайно, миттєвого результату з їх допомогою не добитися, але треба запастися терпінням і ви побачите зміни.

Найпопулярніші вибілюючі маски готуються на основі петрушки, огірка і лимона.

Маска з петрушки: візьміть маленький пучок петрушки і дрібно його нарізуйте. Ще краще збити його в блендере або розім'яти в тарілочці. Змішайте петрушку з двома столовими ложками нежирного сиру або кефіру. Приготовану маску потримаєте на шкірі 15-20 хвилин.

Лимонна маска: для цієї маски також як і для маски з петрушки буде потрібно таку ж кількість сиру або кефіру, на цей об'єм вам знадобитися сік з однієї часточки лимона. Оскільки лимонний сік агресивніший до шкіри, тримаєте маску не більше 10 хвилин.

Огіркова маска: найпростіший і відоміший спосіб - покласти шматочки огірка собі на обличчя, ще з огірка можна видавити сік і протирати їм шкіру.

Всі ці маски і безпечні, і корисні для шкіри.

Однак, якщо часу готувати такі маски у вас немає, я раджу використати сиворотку від Мері Кей. Сироватка, що вирівнює, TimeWise® «Бездоганний колір» відновлює натуральний колір обличчя, допомагає зменшити видимі темні плями й ластовиння, спричинені пігментацією шкіри й перебуванням на сонці.

Ексклюзивний запатентований комплекс Lucentrix™ діє протягом усього дня й дарує вашій шкірі сяючий рівний колір. За результатами клінічних досліджень протягом 3 місяців дерматологи відзначили поліпшення тону шкіри у 84% учасниць дослідження.



Просмотров: 919 | Добавил: krasa | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Календарь
«  Март 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архив записей
Наш опрос
Пользуетесь ли вы декоративной косметикой
Всего ответов: 9
Мини-чат
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0

    Copyright MyCorp © 2024
    Бесплатный конструктор сайтов - uCoz